If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Може да се сменя и само ролката ,без целия механизъм(ако е здрав) показана в поста ми по-нагоре.Аз лично на Мареата само ролката сменях ,а и разликата в цената е голяма.
Само външна обтяжна струва около 30 лв, а тази с механизма е около 50-55лв. При мен са същите ролките. Ако тази ролка е започнала да свири, най вероятно няма да мине само с смяна на тази пластмасовата от 30 лв, а и е безсмислено да се смени само тя при тази цена и селд 5-10к км да свири пак. Сменя се цялата ролка!!
Само външна обтяжна струва около 30 лв, а тази с механизма е около 50-55лв. При мен са същите ролките. Ако тази ролка е започнала да свири, най вероятно няма да мине само с смяна на тази пластмасовата от 30 лв, а и е безсмислено да се смени само тя при тази цена и селд 5-10к км да свири пак. Сменя се цялата ролка!!
Незная откъде ги вадиш тея цени ама когато аз сменях на Мареата преди около 2 години само ролката беше 40-50 ,докато целия механизъм беше на цени около 100(оригинал Рикамби).Сега цените доста са паднали ама пак ми се струва малко 50 лева за тоя механизъм,ама китайци много по тоя свят....може и до 50 да е паднала
Нз коя година е колата, но ако е до 2001, съм сигорен в цените. Най ксъпата беше оригиналната за 70 лв за ролката с механизма, днес минавах покрай един магазин за итал. части и питах. за 50 мисля беше Дайко. И това са без отстъпки цени! Явно са паднали цените!
Нз коя година е колата, но ако е до 2001, съм сигорен в цените. Най ксъпата беше оригиналната за 70 лв за ролката с механизма, днес минавах покрай един магазин за итал. части и питах. за 50 мисля беше Дайко. И това са без отстъпки цени! Явно са паднали цените!
Тука за твоя мотор ли говориш или за 2.0TS че предполагам сам малко по различни ролките.
Comment